Нора Владова

pink Mood ON Елица Владова
ноември 21, 2021
Ванеса - ларуж грим плевен
Ванеса Стаменова
февруари 24, 2022

"Вълнувам се за всяко ново място, което ще посетя! Европа, Азия, Африка.. дори и тук в България, всяко непознато кътче за мен е истинска тръпка!"

Здравей, Нора! Ти си едно от изключително разпознаваемите лица, които LARUJ представя в модни фотографии. Откъде започна тази твоя страст?
Здравей, любима Снежи ( както обичам да те наричам)! Любовта ми към модата идва от съвсем малка, наследствено. Моята майка е със страхотен усет към нея и винаги ми е била пример!

Предполагаше ли преди 5 години, че ще има такъв голям интерес към твоята визия? Не случайно много известни брандове се доверяват именно на теб да рекламираш актуалните тенденциите в техния стил.
Всеки човек според мен носи своето усещане и харизма, никога не съм целяла и правила нещо, за да бъда харесвана. Аз съм себе си и затова може би съм интересна!

Ти си майка. Как се чувстваш между двете поприща в живота - семейството и модата?
Аз съм новата модерна мама. Работеща, живееща, поддържаща се съвременна майка, която може всичко това, плюс отглеждането на разнополови близнаци! Въпрос на нагласа е. Чувствам се отлично в този ритъм.

Как успяваш да поддържаш тялото си винаги във форма?
Честно да си призная спортувала съм, но не винаги на 100%. От скоро съм се заела сериозно с индивидуални фит фън тренировки и се чувствам много добре, все пак не може винаги да разчитаме на гена, нали?

Кулинар ли си?
Моето семейство е в ресторантьорския бизнес от доста години и съм близо до кухнята, но не участвам пряко в нея. Смея да твърдя обаче, че съм ценител на хубавата храна.

Кое е твоето изкушение?
Хммм...предпочитам хубаво питие пред пица.

Ако трябва да се определиш с три думи какво би казала за себе си?
Аз съм майка, обичаща се, отдадена.

Коя е твоята най-щастлива случайност?
Случайност няма. Моето щастие са Влади и Деа - а те са планирани.

Каква зодия си?
Най-пътешествената и малко егоистична-Стрелец!

Тя определя ли твоя темперамент?
Не разбирам много от зодии и звезди, но това определение е вярно за стрелците, че никога не трябва да им е скучно и еднообразно. Явно не случайно обичам да пътувам!

Какво те свързва с LARUJ?
С LARUJ ме свързват създателите на платформата. Прекрасно творческо и усмихнато семейство , с което осъществявам голяма част от модните си проекти.

Какво е впечатлението, с което остана след първата съвместна фотосесия?
Беше фотосесия, която се получи точно както си я представях! Снежи ме гримира перфектно, а Санди разбра точно как исках да изглеждам на снимките!

За кои известни брандове си се снимала?
За доста български брандове, които отбелязвам във всяка своя публикация! Инстаграм профилът ми е достъпен за всеки, който иска да се запознае с модните находки, които ми доставя удоволствие да нося и представям върху себе си!

Какъв трябва да е аромата на една истински запомняща се жена?
Аз съм завинаги Versace Crystal Noir!

Твоята любима дестинация?
Вълнувам се за всяко ново място, което ще посетя. Европа, Азия, Африка.. дори и тук в България, всяко непознато кътче за мен е истинска тръпка! Много искам да посетя Виетнам.

Мечтаеш или планираш?
Планирам опредено. Аз съм здраво стъпила на земята, не вирея в облаците и в мечтите.

Къде да очакваме да те видим скоро?
В семейна Коледна фотосесия, а след това нещо по-секси!

Пожелай си нещо.
Пожелавам си здраве! П.С. Благодаря на Снежи и Санди, че винаги усмихват деня ми, когато имам нужда от тях!


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *