Николия Стоянова

Николия
януари 29, 2024

"Борете се за мечти си, само така те стават реалност!"

Добре дошла, Николия! С удоволствие днес сме тук, за да споделим вълнуващи моменти от твоят изключително креативен път в света на грима и модната фотография. От самия старт до днешния ден, имаш възможността да разкажеш повече за първите ти стъпки, вдъхновения и бъдещи амбиции. Готови сме да се потопим в твоето увлекателно пътешествие и да споделим тази вдъхновяваща история с нашата аудитория. Нека започнем! Кога започна интересът ти към грима и модната фотография?
Първо искам да благодаря, че съм част от семейството на LARUJ и за подкрепата, която получавам. Модната фотография е една моя мечта, която съм споделяла на малка част от обкръжението си. Още от малко много обичам снимките. Интересът ми към грима е пряко свързан с момента, в който започнах да осъзнавам, че една жена трябва да уверена в красотата, която притежава.

Кое провокира кандидатстването ти за модел?
Годината ми наистина започна както с много позитивни, така и с много перспективни възможности, една от които беше именно модната фотография. Разбрах за кастинга на LARUJ от социалните мрежи и реших да последвам силното си вътрешно желание да се снимам. Вместо формата за кандидатстване, написах мотивационно писмо директно в страницата и не след дълго получих обаждане за пробни снимки. Макар първата ни среща да беше неформална, веднага усетих, че фотографията ми носи удовлетворение и това несъмнено е проличало на снимките, защото непосредствено след тях ме одобриха за модел на LARUJ. Последваха и първите ми проекти, които все повече и повече засилваха интереса ми.

Какво те вдъхнови да работиш именно с LARUJ в областта на грима?
От доста време следя профила на LARUJ и виждах, че всеки грим, всяко момиче, всеки проект е изпипан до най-малкия детайл, което го прави съвършено. Вдъхнових се от цялата топлина, която излъчва целият екип. С всеки изминал проект аз се чувствам по-вдъхновена и по-мотивирана за следващи нови и все по-смели и креативни идеи!

С какво впечатление остана след първия ти проект?
Останах с много топли чувства. Не очаквах да бъда посрещната толкова мило, което ме изненада много приятно и притеснението ми намаля. След снимките разбрах, че работя с големи професионалисти, които влагат цялото си старание във всичко и го изпипват до най-малката тънкост.

Виждаш ли промяна в стилът ти откакто си модел?
От както съм част от LARUJ намирам леки промени. Определено все повече ми харесва да експериментирам с начина си на обличане и да се виждам в по-смели цветове. Изграждам поведението си, когато съм на обществени места. Никога не съм си позволявала да се държа непристойно, а още повече като модел на LARUJ се чувствам още по-отговорна към публичните си изяви и поведение.

Какво е твоето най-голяма постижение до момента?
Успявам сама да сбъдвам мечтите си!

Каква е твоята мотивация да се развиваш като модел?
Мотивацията, с която влизам във всяка една визия идва от това, че виждам какъв успех има всичко, което сме представили до момента и това ме кара да бъда все по-добра давайки всичко от себе си. Подкрепа на екипа също играе основна роля в желанието ми да продължа да се развивам!

Имаш ли любима визия и проект, в който си участвала?
Това е най-трудния въпрос за мен до момента. Определено всяка една визия има своят чар, който ме кара да съм влюбена в нея. Но като се замисля може би най-атрактивен за мен беше неоновия ефект!

Николия, каква зодия си и смяташ ли, че тя е определяща характера ти?
Аз съм зодия везни. Смея да твърдя, че не съм типичен представител, често взимам категорични решения. Не се колебая, понякога просто размишлявам.

Какво място заема семейството ти в твоите постижения и решения?
Споделям със семейството си значимите неща. Те винаги са плътно зад гърба ми! Искам да бъдат горди с мен. В свят лишен от морал и ценности - те успяха да ме възпитат. Научена съм, че щом имам мечти, трябва да се боря за тяхното осъществяване.

Да пожелаем нещо на ценителите на красотата, които следят блога ни и четат това интервю!
Бъдете здрави и щастието да е неотлъчно около вас! Завършвам интервюто с обръщение към всички млади хора -“Борете се за мечти си, само така те стават реалност”.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *