Ванеса Стаменова

Даяна
септември 2, 2022
Симона Савчева
септември 27, 2023

"Мечтая да съм успешна в сферата като модел и в бъдеще със сериозна професия в модната индустрия. "

Един дълго чакан момент - твоето първо интервю като модел. Как се чувстваш като бюти лице на LARUJ?
С една дума- Уникално! Изключително щастлива съм за възможността да се развивам в сферата, да опознавам себе си и възможностите си, да прекарвам време в такава позитивна и креативна среда и да направя дебюта си именно в екипа на LARUJ!

От колко време участваш в модните фотографии и какво ново откриваш в себе си от тогава до днес?
Почти 1 година съм модел на LARUJ и за това време научих много нови неща и развих свои качества. Като започнем от това колко по-самоуверена се чувствам и имам възможността да се развивам в мечтаната ми посока. Със сигурност след като човек се види в такава светлина и опитва различни неща се чувства много по-уверен в потенциала си.

Как възприемат твоите близки това,че те виждат гримирана понякога до неузнаваемост? Човек трудно би могъл да определи възрастта ти само по снимките.
Мога да кажа, че наистина получавам нужната подкрепа от родителите и най-близките ми хора, което много ценя. Те знаят отдавна колко голям интерес имам в сферата на моделството и получавам много позитивни реакции от тяхна страна. Със сигурност в началото бяха малко изненадани да ме видят в по-екстравагантни визии, но винаги са харесвали резултатите от работата ни със Снежи и Санди.

Разкажи ни малко повече за твоята любов към модата и как тя навлезе в живота ти?
От малка обожавам сферата на мода и винаги когато съм гледала модни ревюта (особено шоутата на Victoria’s Secret) цялата настръхвам и нещо в мен трепва. Не съм дефилирала, но предполагам, че усещането е неповторимо. Освен моделството, и модата като цяло винаги ме е влечала. От малка знам, че искам да работя и да се развивам в тази насока.

Виждаме те вече и във видеа - какво е усещането да си пред камера? Изглеждаш доста уверена! На какво се дължи това?
Усещането е прекрасно! Преди се притеснявах да съм пред камера, но сега сякаш всичко става от само себе си. Все пак това е работата на модела, дори да не се чувствам най-добре, като модел винаги трябва да имам самочувствието и да съм с огромна увереност пред камерата и се надявам да се получава!

Какви са мечтите ти?
Мечтая да съм успешна в сферата като модел и в бъдеще със сериозна професия в модната индустрия. Мечтая някой ден да дефилирам за големи брандове, да съм на корици на известни списания и да съм удовлетворена от постигнатото. Важно е да мечтаем, но и да гледаме на мечтите си като амбиции и цели и като неща които ЩЕ постигнем в бъдеще!

Обичаш ли да пътуваш?
Разбира се, че обичам. Доставя ми огромно удоволствие да пътувам и да виждам нови места, различни хора, култури, традиции и тн. Изключително вълнуващо, мотивиращо и вдъхновяващо е човек да пътува.

Каква зодия си?
Аз съм един емоционален, упорит, креативен и винаги лоялен Рак!

Кой е най-голяма ти подкрепа да продължиш да се развиваш като модел?
Благодарна съм, че имам своите родители, приятели и моят приятел, които винаги са ме подкрепяли да следвам мечтите си. Най-голямата ми подкрепа със сигурност са моите родители, които много обичам! Важно е да отбележа, че понякога се налага човек да може сам да си бъде подкрепа и да не се предава, дори в най-тежките си моменти!

Разкажи ни за един твой снимачен ден?
Снимачните дни винаги са много вълнуващи! През подготовката преди да отида в студиото винаги си представям как ще се получат кадрите и мисля какво да направя, за да се случат най-добре нещата. Когато пристигна винаги съм посрещaна с много позитивна енергия и е важно да започнем работата по този начин. Подготвяме визията, след което е време за снимките, които отново винаги са изпълнени с много вълнение. Като цяло тези дни може би са ми любимите, чувствам се продуктивна и заредена.

В какъв проект мечтаеш да бъдеш поканена?
Най-голямата ми мечта като модел е да дефилирам за Versace и да съм на корица на Vogue. За някои хора може да изглежда нереалистично, но според мен трябва да се целим на високо и да не се отказваме от мечтите си.

Пожелай нещо на аудиторията, до която ще достигне това интервю?
Пожелавам ви на първо място щастие, то за мен е най-важно. Пожелавам ви да мечтаете и сбъдвате мечтите си. Пожелавам ви да намирате вдъхновение и мотивация във всичко около вас и да обичате всичко което правите!

На кого искаш да благодариш?
Искам да благодаря на родителите си, приятелите си и момчето до мен, и на всички мои близки хора за подкрепата и любовта която получавам. Благодаря на Снежи и Санди за възможността да бъда част от моделите им и да опознавам и развивам възможностите си. И благодаря на всички, които по какъвто и да е начин са подкрепили мен, LARUJ или резултатите от работата ни!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *