Симона Савчева

Ванеса Стаменова
ноември 19, 2022
АЗ СЪМ LARUJ
януари 27, 2024

"Според мен, истината е някъде по средата - между личните избори и изненадите, които животът ни е подготвил"

Здравей, Симона! Толкова ми е приятно, че началото на есента започва с твоето интервю! Кажи ми как се чувстваш?
Отговарям ви в момент на огромното удовлетворение останало в мен от невероятните емоции и спомените, които създадох това лято. Беше изпълнено с незабравими мигове!

Годината стартира много добре за теб! Сподели как навлезе в модната фотография?
Годината ми наистина започна както с много позитивни, така и с много перспективни възможности, една от които беше именно модната фотография. Разбрах за кастинга на LARUJ от социалните мрежи и реших да последвам силното си вътрешно желание да се снимам. Вместо формата за кандидатстване, написах мотивационно писмо директно в страницата и не след дълго получих обаждане за пробни снимки. Макар първата ни среща да беше неформална, веднага усетих удовлетворението, което фотографията ми носи и явно това е проличало на снимките, защото непосредствено след това ме одобриха за модел на LARUJ. Последваха и първите ми проекти, които все повече и повече засилваха интереса ми.

Какви са очакванията ти за в бъдеще?
В бъдещ план от себе си очаквам да се движа с амбиция, хъс и вдъхновение, които да ме тласкат към нови висоти. Най-хубавата част на това да си в този бранш е, че твориш непрестанно, а в творчеството всичко е предизвикателство.

Имаш ли вече платени ангажименти?
Въпреки не много големия ми опит и краткото време, в което се развивам като модел, вече имам и платени ангажименти, за което съм най-вече признателна. Доверието, което се гласува към мен е най-голямата ми награда!

Видяхме те на билборд. Какво беше усещането за теб?
Ах, да бъда ли честна? Изключително странно усещане е...дори сякаш е сюрреалистично. В мен преобладаваха най-различни емоции, но всяка една от тях беше позитивна, а най-отличаващата се такава беше чувството на безкрайна благодарност за възможностите, които животът ми е предоставил. Толкова бях удовлетворена от себе си и съвместната работа с екипа. Минавайки покрай билборда си мислех "УАУ, това наистина ли съм аз?". Чувството е наистина необяснимо.

Кое ти дава увереност пред камерата?
Главният ми източник на увереност е свободата, която изпитвам, докато се снимам. Не мисля за нищо и единственото, което правя е да "бъда" и да творя. От там всичко сякаш идва естествено.

Какво е чувството да си модел на LARUJ?
Трудно е да опиша какво е да бъдеш модел на LARUJ, защото e цяла палитра от чувства. Креативността, която всички влагат по време на работа и разнообразието от образи, в които се потапям, правят целия процес изключително интригуващ, дори в известен смисъл загадъчен. Всеки път фотосесията е строго индивидуална сама по себе си и това винаги ме пленява, кара ме да се чувствам като на приключение, защото никога не мога да очаквам какво са ми подготвили.

Виждаш ли конкуренция в останалите момичета?
Лично аз - със сигурност не. Към останалите момичета имам само възхищение и позитивни емоции. Не мисля, че изобщо е възможно да става въпрос за какъвто и вид конкуриране, когато всяка една от нас е коренно различна от другата. Всяка е красива, интересна и магнетична, но по съвсем различен начин, който е несравним.

Имаш ли любим спомен от снимачен ден?
Всеки един снимачен ден ми е любим, но имам един, който се откроява и винаги ще ми бъде мил спомен - пътувахме към друг град за рекламни билборди на NINJA SUSHI и в рамките на два дни с екипът и другите модели не просто творихме, а и искрено се забавлявахме. Моменти, които дълго ще помня.

Каква зодия си?
Аз съм горда представителка на зодия Овен! Мисля си, че ми личи...амбицията, жизнерадостното присъствие и упоритостта със сигурност ме издават.

Вярваш ли в случайността или смяташ, че бъдещето ти е предначертано?
Искрено вярвам, че случайности наистина няма. Според мен, истината е някъде по средата - между личните избори и изненадите, които животът ни е подготвил.

Кой е човека, който най-силно повлия на желанието ти да станеш модел?
Винаги съм имала интерес, но хората, които вече ме виждаха като завършен модел, бяха моите близки. Семейството ми и кръгът ми от приятели са наистина най-големите ми почитатели, и най-безкомпромисната подкрепа. Благословена съм!

За какво мечтаеш?
Мечтая за мечти! Мечти, които съм уверена, че ще сбъдна. Искам никога да не губя тази своя вътрешна дълбока благодарност към живота, да не спирам да намирам щастието си и в малките неща, защото там е истината.

Какво си пожелаваш?
Здраве за мен и всички, които обичам и ценя. Всичко друго или вече е вътре в нас, или се постига с труд и желание.

Какво би казала на всички момичета, които нямат смелост, но имат желание да бъдат модели?
Животът е такова приключение, стига само да му се усмихнеш и да приемеш предизвикателството.

Какво пожелаваш на всички, които днес четат твоето интервю?
С топли чувства - всичко най-хубаво! Нека бъдат преди всичко здрави, щастливи и благословени. Бъдете обичани и обичайте!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *