Елица Владова

Габриела Николаева
март 3, 2022
Даяна
септември 2, 2022

"Видях себе си в друга светлина. Това ми даде много положителен заряд, вдъхновение, може би увереност донякъде и нещо адски различно като знания и емоция от това, което правя."

Здравей, Ели! За мен е удоволствие да посрещнем най-женския празник заедно! Къде те намирам?
Здравей, мила моя Снежи! Намираш ме вкъщи, завихрена от ежедневните грижи. Особено след като станах мама, прекарвам повече време у дома.

Вярвам,че денят е особено специален за теб! Кое е първото нещо, което те усмихна тази сутрин?
Нещото, което ме усмихна не само днес, а всеки един ден е, когато видя сина си щастлив, това изпълва сърцето ми. И да, този женски празник официално стана още по-приятен за мен!

Корицата разкрива една малко по-различна твоя страна. Откога мечтаеш да си модел?
В интерес на истината никога не съм си представяла, че ще ми хареса да застана пред обектива и ще започна да позирам. Просто се случи. Още от малка се възхищавам на красиви модели.

Кога разбра,че носиш онова специално нещо, което те прави различима?
Може би хората биха казали по-обективно какво толкова специално има в мен. Аз виждам в себе си земен и позитивен човек. Мисля, че и руската ми жилка донякъде допринася за моята личност от части, но разбира се всеки човек се откроява от останалите с нещо.

Разкажи малко повече за проекта Барби?
Проектите, които правите са много интересни, атрактивни и контрастни.Реших, че може би ще се впиша именно в този, за да осъществим нещо различно, розово и щуро, на фона на сивото ежедневие. По време на организацията бях много вдъхновена от тази идея, а на снимките се чувствах като истинско Барби.

Случайност ли беше да попаднеш в LARUJ и какво е изживяването да си част от проектите?
Дойдох при теб с единствената идея за пробен грим. Впечатли ме професионализма ти и не само. Усетих, че взаимно много се харесахме. В същото време имаше и кастинг за модели. Поинтересувах се и точно тогава се роди темата Барби, в която смятам, че се вписах добре.

Родена си под знака на Козирога. Вярваш ли, че това е карма, която те води към успешното постигане на всички поставени цели?
Вярвам, че козирогът е най-хубавата зодия (ха-ха)! Разбира се не всичко е до зодията, а до самия човек. Смятам, че донякъде е карма, но лично аз когато искам да постигна нещо, влагам всичко от себе си и го правя.

Върни се към детските си мечти и твоя път до днес.С какво те изненада съдбата?
Цял живот съм искала да стана доктор. Интересът към здравето и медицината ми е в кръвта, но това не е просто професия, а призвание! 13 години се занимавах с музика - свирех на цигулка и пиано, преди това пеех. След това скочих в агрономията и не съжалявам за избора си! (Може би това беше моята изненада)

Пътешественик ли си?
Оо, голям! Обожавам да посещавам различни кътчета у нас и по света. Сега е малко по-трудно, но ще се случва за напред надявам се! Имам много мечтани дестинации!

Коя е твоята любима дестинация?
Много са, но може би най-любима ми е моят втори роден град Санкт-Петербург и Париж! Неповторими!

Романтичка ли си?
Да! Обичам романтиката и такава е натурата ми.

Каква е мелодията на сърцето ти?
Завладяваща, емоционална, вдъхновяваща! Караща те да забравиш за всичко! Това се случва, когато реша да посвиря на цигулка, макар и по-рядко вече.

На корицата те виждаме в съвършена форма, а ти всъщност вече си майка. Разкрий как постигна това за толкова кратко време?
Винаги съм била стройна, но след като родих се възстанових много бързо и като че ли отслабнах повече. Отскоро започнах да посещавам и групови тренировки, съчетани от няколко вида дейности. Преди това съм се грижила за формата си вкъщи. Държа много на качествената и здравословна храна!

С какво LARUJ допринесе за твоя различен поглед върху теб самата?
Видях себе си в друга светлина. Това ми даде много положителен заряд, вдъхновение, може би увереност донякъде и нещо адски различно като знания и емоция от това, което правя.

За какво си благодарна?
За всичко! За това, което съм сега. Ние хората трябва да се научим да сме благодарни и за малките неща, да се научим да ги оценяваме, докато не е късно. Това ни кара и да сме щастливи.

Твоето мото?
Прави добро и то ще се върне! (може би наивно за някои, но факт)

Какво ще пожелаеш на всички дами, които имат удоволствието да четат нашия блог днес?
Пожелавам на дамите да бъдат най-вече здрави, щастливи, вдъхновени и обичащи!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *